Lakenfeesten LIVE

Op zondagavond 25 juni om 19.30 uur sluiten we Stadsfestival de Lakenfeesten af met een nieuw concept: Lakenfeesten LIVE!  Elke Leidenaar is dan welkom op het Rapenburg 🚣‍♂️ : op de kant of op het water. En er staat weer een geweldige Leidse  ❤️🤍 line-up voor je klaar!

 

Het Leids Grachtenconcert hebben wij in ons hart gesloten en komt ook zeker weer terug. Maar we willen onszelf ook blijven verrassen en daarom zochten wij een nieuw concept. En dit is Lakenfeesten LIVE geworden! Dit afsluitende concert bevat dezelfde ingrediënten als het Leids Grachtenconcert: het is een ode aan de veelzijdigheid van muziek en natuurlijk weer gratis toegankelijk. En dit keer kun je zelfs verzoeknummers doorgeven!

 

Met de Upright Piano’s XXL Band als muzikale basis brengen we een aaneenschakeling van muzikale hoogtepunten, allemaal vertolkt door Leidse muzikanten! Op het podium komen diverse gastartiesten hun favoriete nummers zingen; alleen of met elkaar!

 

Onze line-up bestaat dit jaar o.a. uit Casper Oudshoorn (leadzanger O’Nine), Ewout de Bruijn (leadzanger De Deik), Frederieke Kroone en ook mult-instrumentalist en singer & songwriter Melle. Met een speciaal gastoptreden van Claude.

 

Als je met je bootje wilt aanleggen, dan ben je vanaf 16.30u welkom om een mooi plekje uit te kiezen!

 

Zien we je daar?

 

Psssssst… wil jij nou ook dat dit Leids Grachtenconcert en Lakenfeesten LIVE voor alle Leidenaren toegankelijk blijft en heb jij een echt Leids ❤️🤍? Steun ons dan via deze link.

Zondag 25 juni
19.30 – 22.00 uur

Heb jij een Leids hart? Help ons dan om dit concert opnieuw te organiseren.

Wij bedanken MOS Leiden voor haar inzet tijdens Lakenfeesten LIVE!