Peurbakkentocht Eindfeest

De enige echte Peurbakkentocht sluiten we natuurlijk ook dit jaar weer af met een knallend feest op het Stadhuisplein. Na de tocht der tochten kun je hier vanaf 20.30 uur terecht voor live-muziek van wederom een heerlijke live act op het grote Peurbakken-podium.

De band LEKKER WEER zal ons dit jaar tot in de late uurtjes gaan laten springen en zingen en dat het een feestje wordt, dat is zeker! 80’s, 90’s en zeroes maar bovenal allemaal lekker om weer te horen! Van hiphop tot dance classics en van de mooiste evergreens tot geilste guilty pleasures.
Lekker Weer blendt het allemaal tot unieke medleys om vervolgens in razend tempo door de afgelopen decennia heen te denderen. Je wordt van “Oh ja-momentjes” naar “SPRINGEN!” geslingerd en, wanneer de stemmen goed gesmeerd zijn, is meeblèren niet langer te weerstaan.
Ruim 100 hits in amper 2 uurtjes, het is één grote medley madness!

Na LEKKER WEER, zal DESIREE SURIE het podium beklimmen. Haar ongekende 70-80-90-00’s Muziek in een House jasje gestoken maakt haar act zeer uniek en zal ze de temperatuur het Stadhuisplein nogmaals tot grote hoogte laten stijgen.

Tussen de acts door zal DJ ELMAR zorgen dat het continu feest is!

Dus zet ‘m alvast in je agenda!

En oh ja…  de toegang is natuurlijk gratis.

Stadhuisplein

Vrijdagavond 24 juni
20.30 – 01.00 uur